lauantai 23. huhtikuuta 2011

Lauantain pelit

Aamuvastustaja oli italialainen Selezino Trentino. Peli oli hyvin tasainen kuten edellinen peli espanjalaisia vastaan. Ensimmäinen erä voitettiin 19-25. Toisessa erässä vastustaja alkoi lyömään hieman pyöreämpää sijoitettua lyöntiä kun ekassa erässä jäivät torjuntaan tai löivät yli rajojen. Meillä omien virheiden määrä kasvoi ja erä vastustajalle 14-25. Kolmannessa erässä vastustajan syöttö koveni ja noston hieman tökkiessä erä vastustajalle 7-15.

Turnauksen viimeinen peli alkoi 12:30 sijoista 11-12. Vastustajana saksalainen Wurttemberg. Joukkueen aloituskuusikon keskipituus oli meidän vastustajista pisin. Joukkue esitti monipuolisinta hyökkäyspeliä meidän vastustajistamme. Turnaus päättyi meidän osalta 0-2 tappioon. Omat tehot eivät vain riittäneet kun ensimmäisessä erässä saatiin 2 hyökkäyspistettä ja toisessa 6. Eräpisteet 14-25 ja 18-25.

Sellainen vaikutelma jäi että ainakin sijoille 8-14 jäänet joukkueet olivat tosi tasaisia. Jos pelattaisin 10 kertaa vastakkain niin molemmat voittaisivat 5 peliä.

Pelin aluksi joukkueet marssivat keskelle kenttää ja kättelivät vastustajat.