perjantai 22. huhtikuuta 2011

Perjantain pelit

Ensimmäinen 2-0 voitto takana. Ensimmäinen erä selkeämmin 25-18 ja toisessa erässä ranskalaiset yrittivät paremmin pysyä iholla 25-21. Käytännössä  olimme muissa osa-alueissa vastustajaa edellä paitsi keskihyökkäyksessä. Mulhausen numero 12 näytti useammankin erilaisen keskihyökkäyksen. Toki se helpotti meidän puolustusta koska tiesimme kuka sen pallon hoitaa aina verkon yli. Onnistuneista puolustuspalloista saatiin vähän fiilistäkin peliin.

Nyt tiedetään missä niitä kansainvälisiä pelejä pelataan. Toisen pelin Eräpisteet 25-4 ja 25-7 antavat selkeän kuvan tasoerosta. Vastustajan (kotijoukkue Anderlini)aloituskuusikosta 2-3 pelaaja olisi saanut peliaikaa kotimaan naisten SM-sarjassakin. Toki joukkueen sisällä oli tasoerojakin. Kakkospassarin pumppu olisi meillä C:ssä vihelletty pois. Turhan herkästi tyttöjen päät laskivat vaikka kaikki ymmärsivät että vastustaja oli kovin mitä koskaan olivat kohdanneet. Vastustaja syötti noston niin irti verkosta että passipeli ja sitä kautta oman hyökkäyksen kautta saadut pisteet oli harvassa.

Lohkon kakkostila ratkaistiin 16:45 alkavassa pelissä. Espanjan tytöt pelasivat voitokkaasti tasaisen pelin ranskan Mulhousea vastaan, kun me saimme opetusta tyttölentopallon tasosta Italiassa.

Päivän viimeinen peli päättyi 2-0 tappioon. Vaikka nosto ja puolustus toimikin niin espanjalaisten ohi ei enää päästy vaikka ensimmäisen erän alkupuolisko menikin meidän voittotahdissa. Erälukemat 19-25 ja 18-25. Peli oli tasainen ja voiton ratkaisi virheettömämpi peli. Sen verran vastustaja arvosti tekemistämme että takataskussa on turnauskutsu syyskuuksi Barcelonaan 96-97 syntyneille.

Se mikä otteluita seuratessa on tullut selväksi niin yhdenkään suomalaisen B- tai C-tyttöjoukkeen nosto ei ole lähelläkään tämän turnauksen kärkijoukkueita (95-syntyneet).

Päivän tuloksena alkulohkon kolmas sija ja huomenaamulla välieräpeli B-lohkon kolmosta vastaan alkaen 09:30.

Tuomari tekee pelaajalistan tarkistuksen huutamalla pelaajan nimen ja vertaamalla pelinumeron.